MINŐSÉG, EMBERKÖZPONTÚSÁG,
SZAKÉRTELEM

A könyvvizsgálatunk célja a felhasználók pénzügyi kimutatások iránti bizalmának növelése. A pénzügyi kimutatások felhasználói számára, legyenek azok tulajdonosok, hitelezők, beszállítók vagy hatóságok, a mai kihívásokkal teli gazdasági környezetben kiemelten fontos a transzparens éves beszámolók által biztosított információk minősége. Magas színvonalú, hozzáadott értéket biztosító könyvvizsgálati szolgáltatásainkon keresztül támogatjuk ügyfeleinket ezen cél elérésében.

Könyvvizsgálati módszerünk

A Trusted Adviser Kft audit eljárása a tervezés és kivitelezés egyfajta kockázatalapú módszere, mely szakértelmünkkel és modern technológiáinkkal együtt alapos, gazdaságos és hozzáadott értéket biztosító könyvvizsgálói szolgáltatást eredményez a Társaságok tulajdonosainak, illetve menedzsmentjének.

Az általunk végzett könyvvizsgálat biztosítja azokat az információkat, amelyekre a vezetésnek szüksége van a kockázatokkal, kontrollokkal, illetve más létfontosságú üzleti és működési kérdésekkel összefüggő döntések meghozatalához. Könyvvizsgálatunk egész évre kiterjedő folyamatos munka, és a döntéshozókkal történő rendszeres kommunikáció jellemzi. 

  • A meglepetések kerülése, világos, folyamatos, nyílt és értéknövelő kommunikáció
  • Az üzleti tevékenységek, iparágak, rendszerek és kockázatok megértésére alapozott, a legfontosabb területekre irányuló gazdaságos és hatékony könyvvizsgálati folyamat
  • Modern audit-technológiák
  • Üzleti és egyéb kockázatok különös figyelemmel kísérése
  • Szakértők bevonása a könyvvizsgálat keretében elvégzendő adóvizsgálatba, valamint a számítógépes környezet megismerésébe.

 

A kockázatokra koncentrálunk

Könyvvizsgálati módszerünk hangsúlyt helyez az auditkockázatok azonosítására, és az ezen kockázatok kezelését szolgáló eljárások kidolgozására, továbbá igen nagy mértékben támaszkodik az ügyfelek pénzügyi rendszereinek integritására és a belső ellenőrzési környezetre. A könyvvizsgálati kockázatok felmérése során figyelembe vesszük az adott iparágra jellemző stratégiai, működési, valamint üzletági kockázatokat.

Egyéb bizonyosságot nyújtó szolgáltatások

Az éves beszámolók könyvvizsgálatán felül a következő szolgáltatásokkal tudjuk támogatni a döntéshozókat:

  • átvilágítás
  • megbízás szerinti speciális célvizsgálatok
  • Apport értékelések
EN

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

trustedadviser@trustedadviser.hu