Minőség, szakértelem, újító gondolkodásmód

A Trusted Adviser egy független könyvvizsgáló és tanácsadó cég, amely 2009. novemberben került megalapításra azzal a vízióval, hogy Magyarország egyik vezető magyar partnerek által tulajdonolt könyvvizsgáló társaságává váljon. Az elmúlt évek elért eredményei alapján egyértelműen kijelenthető hogy a megfelelő úton járunk célkitűzéseink megvalósításában, amelynek bizonyítéka az, hogy több neves magyar, illetve nemzetközi társaságot üdvözülhettünk elégedett ügyfeleink között.

Egyik fő erősségünk az a felhalmozott széleskörű tudásbázis, illetve szakmai tapasztalat, amely lehetőséget biztosít arra, hogy ügyfeleink számviteli és pénzügyi problémáira gyorsan és kiemelkedő színvonalon tudjunk megoldásokkal szolgálni, legyenek azok speciális vagy komplex szakértelmet igénylő kérdések.

Az alapos kiválasztási folyamat, a folyamatos továbbképzések, a kiemelkedő színvonalú munkakörnyezet biztosítása mind azt a célt szolgálja, hogy kiemelkedő minőségű szakértelmet tudjunk biztosítani ügyfeleink részére.

Társaságunk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara teljes jogú tagja, és a normál könyvvizsgálaton kívül rendelkezik jogosítvánnyal pénzintézetek, befektetési vállalkozások, befektetési alapok és költségvetési intézmények könyvvizsgálatának elvégzésére is.

EN

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

trustedadviser@trustedadviser.hu