Nemzetközileg elismert helyi szakértelem

Az elmúlt évek során számos nagy volumenű, komplex, és speciális szakértelmet igénylő projekten dolgoztunk, egyaránt szem előtt tartva megbízóink üzleti céljait és különleges igényeit. Büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink szakmai kompetenciája, naprakészsége és innovatív megközelítése révén a Trusted Adviser név minőségi garanciát jelent a piacon.

Megbízóink között megtalálhatóak nemzetközi társaságok magyarországi leányvállalati illetve magyar tulajdonosok helyi érdekeltségei is. Egyik alapvető célkitűzésünk, hogy minden megbízónk érezze a legmagasabb színvonalú szolgáltatások biztosítása iránti elkötelezettségünket, legyenek azok kis- és közepes vállalkozások, vagy nagyvállalatok.

A magyar beszámoló könyvvizsgálatán felül több megbízónk esetében az IFRS beszámolók vagy IFRS szerint összeállított anyavállalati jelentési csomagok felülvizsgálatára is kiterjed a szolgáltatásunk.

Több tőzsdén jegyzett cég esetében tanácsadóként működtünk közre az IFRS szerint összeállított konszolidált éves beszámolók elkészítésében.

Releváns tapasztalattal rendelkezünk speciális céghelyzetek könyvvizsgálatának területén, mint például az átalakulások, illetve végelszámolások.

Transzferár tanácsadási projektjeink keretében jelentős cégcsoportok, illetve nemzetközi vállalatok részére nyújtottunk magas színvonalú szolgáltatást a feszes határidők betartása mellett.

Könyvvizsgálati és tanácsadási referenciáinkról ajánlatkérés esetén további részletes információt biztosítunk.

EN

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

trustedadviser@trustedadviser.hu