Szakértelem, minőségi
ügyfélkapcsolat, folyamatos
rendelkezésre állás

Tudatában vagyunk annak, hogy növekedésünk legfontosabb előfeltétele, hogy ügyfeleink a legmagasabb szinten elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében elkötelezettek vagyunk, hogy a legmagasabb színvonalú, ügyfeleink igényeinek megfelelő ügyfélszolgálati csapatot állítsunk össze, továbbá folyamatosan és naprakészen reagáljunk ügyfeleink kéréseire, problémáira. A minőség biztosítása érdekében az ügyfélszolgálati csapatot minden esetben releváns tapasztalattal rendelkező kijelölt kapcsolattartó vezeti, aki teljes körűen felel az ügyféllel történő folyamatos kommunikációért, illetve a munkatársaink által elvégzett munka minőségének biztosításáért.

A magas színvonalú minőség biztosításának érdekében kiemelten támogatjuk munkatársaink szakmai továbbképzését, illetve a cégen belüli tudásmegosztást és szakmai kommunikációt. Ezáltal ügyfeleinket naprakészen tudjuk informálni az aktuális pénzügyi és számviteli jogszabályi környezet változásaiból eredő kockázatokról, ezáltal segítve őket abban, hogy üzleti céljaikat a leghatékonyabban tudják elérni.

 
Szovics Zsolt

Szovics Zsolt
ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ
Mobil: +36 (20) 966 5652
Email: zsolt.szovics@trustedadviser.hu

Szovics Zsolt széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi és számviteli tanácsadás területén. 21 éves szakmai pályafutása során részt vett, illetve vezetett multinacionális és magyar vállalatok részére nyújtott könyvvizsgálatokat, átvilágítási, valamint tanácsadói megbízásokat. Szakértőnek tekinthető az ingatlan-, vegyipari, légiközlekedési, pénzügyi szektor, valamint a termelő vállalatok könyvvizsgálatában, továbbá olyan speciális céghelyzetek, mint például az átalakulások, cégfelvásárlások és devizanemváltások pénzügyi, számviteli kezelésében. Szovics Zsolt bejegyzett könyvvizsgáló (pénzügyi intézményi, IFRS, befektetési vállalkozási, valamint költségvetési minősítéssel rendelkezik), illetve adószakértő.

 

 

EN

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

trustedadviser@trustedadviser.hu